85981-3BK Victoria

Značka: Searchlight
3 456 Kč
odešleme do 6 dnů
Můžeme doručit do:
30.10.2024

Oblíbené svítidlo z kolekce Victoria

Detailní informace

Detailní popis produktu

Searchlight, anglický výrobce svítidel, nabízí v aktuálním katalogu toto svítidlo: stropní, černá barva základny, výška 19,5cm, šířka/průměr 40cm, hloubka 0cm, krytí IP20, počet žárovek/patice 3/E27, příkon 3x60W, žárovka v balení není

Doplňkové parametry

Kategorie: STROPNÍ
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 2.8 kg
svítidlo: stropní
typ: stropní
barva: černá
světelný zdroj: není v balení
výška (cm): 19,5
průměr (cm): 40
vypínač: centrální
typ svítidla: stropní
barva svítidla: černá
patice: E27
max.příkon: 3x60W
lumen: .
barva světla (K): .

✨ Představujeme vám značku Searchlight – špičku ve světě dekorativního osvětlení! ✨

Searchlight je rodinná firma s bohatou historií, založená v roce 1945 Sirem Sidney Hamburgerem. Od té doby se stala etablovaným a uznávaným dodavatelem dekorativního osvětlení, známým po celém světě. Nabízí široký sortiment osvětlení včetně stropních, nástěnných, stolních a venkovních svítidel, přičemž každý produkt kombinuje nadčasový design s nejmodernějšími technologiemi.

Co dělá Searchlight výjimečným? Je to jejich závazek k vysoké kvalitě a inovativnímu designu, který uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky. Jako jeden z předních dodavatelů spolupracují se specializovanými maloobchodníky, velkými nadnárodními řetězci a distributorovými partnery po celém světě.

Searchlight se zaměřuje na vytváření světelných řešení, která nejen osvětlí váš prostor, ale také jej promění v místo plné stylu a elegance. S jejich nepřetržitou inovací a širokou paletou produktů si můžete být jisti, že vždy najdete to pravé osvětlení pro vaše potřeby.

Objevte kouzlo a kvalitu značky Searchlight a nechte se inspirovat jejich nejnovějšími kolekcemi! 💡🌍