Co je to Pikomal

Je to jen spojení dvou výrazů. Je to složenina ze dvou krátkých slov. Je to jako spojení dvou mocností.

Je to jako využití všeho, co obě slova znamenají a společně dělají tak velký význam. Zní tak česky. Líbí se. Dobře se pamatuje. Ty dvě slova mají ale základ jinde. Ne v češtině.

Piko - jednotka SI, je to deset na mínus dvanáctou. Je to množství. Je to jako pocit. Jako zcela zanedbatelný rozdíl. Je to další úhel pohledu. Je to v mém chápání něco jako unikátnost.

mal - z němčiny "krát", je to násobení. Je to navýšení. Je to něco, co se zopakuje. Je to slovo, co vyžaduje k sobě míru. Bez ní je neúplné.

Pikomal - je to opakovaná činnost a pokaždé se odlišuje. Nepatrně, zanedbatelně, je to jako vývoj, jako posun, jako zdokonalování procesu. Jako stabilita. Jako život. Je to jako poslání, jako dech, jako tep, je to jako výboj v mozku. Je to hledání dalších cest. Je to jako uchopení příležitosti, která jde okolo. Je to jako návrat věcí do života. Jako návrat domů k sobě. Je to jako podstata. Jako pohled na detail. Je to na první pohled stejné jako jinde, a přesto jiné. O něco. O pikomal. Ten pocit, to je pikomal.

Je to jako šmrnc. Jako spirit. Jako pointa. Jako rychlý odlesk. Jako malá jiskra. Jako impulz. 

To je název mého projektu. Vážení přátelé, to je Pikomal.

Chcete-li být u toho, můžete:

Brouzdat u nás na webu a podívat se na svítidla, co rozzáří i nejtemnější kout nejen ve Vašem interiéru.

stojaci-lampa lustry  

Můžete sledovat, jak fotíme nejen svítidla na instagramu, facebooku, linkedin, pinterestu a dalších sociálních sítích

Můžete se s námi spojit a dát nám Váš kontakt. Pošleme inspirativní novinky s ohledem na svítidla nebo i jiná témata.

Můžete s námi navázat spolupráci a díky neobvyklým svítidlům od zajímavých výrobců naplnit své představy ve Vašich realizacích.