Rohové nástěnné svítidlo

No vida. Kabel vede přesně z rohu místnosti. Může být nad kuchyňskou linkou, na schodišti, třeba i jen tak v obýváku. Jak to vyřešit se svítidlem? Pořídíte si rohové svítidlo a problém by měl být zažehnán.

 

Vycházím z názoru, že rohové svítidlo není úplně obvyklé řešení pro svícení v místě, kde na sebe navazují dvě zdi. Není to tedy dominantní svítidlo. Není ho tedy potřeba tak moc vidět. Proto máme v nabídce taková, co se dokonale přizpůsobí svému okolí. Sádrová.

Není nutno mít obavu z materiálu, co se jmenuje sádra. Není to tak moc křehké, jak by se na první pohled zdálo. Ona je to spíš sádrová tuhá hmota. Je dobře zpracovaná a má jednu obrovskou výhodu. Lze ji natřít barvami na omítku. Na co ale opravdu náchylná bude, to je klepnutí do té misky. No, víte, ani sklo takový přístup zrovna nemiluje.

Jeden zákazník si jedno svítidlo omylem rozbil. Když jsme se pak znovu viděli, hlásil mi, že ho slepil. A nikdo by nepoznal místo, kde se to stalo. Dokud miska není na malé střípky, dá se ledacos zachránit, vždy lze něco udělat.

 

V naší nabídce se můžete podívat na tento typ:

 

 typ bílé sádrové svítidlo na zeď

Klasická miska. Ta je ve spodní části zcela uzavřená a je otevřená jen ta horní část.

Pruh jako výseč válce. V dolní části je mražené sklo a v horní je také otevřený prostor.

 

zdraví Dagmar