Svítidla ve tvaru koule

Jsou tvary zcela čisté. Myšleno bez přehybů, rohů a sámků. Bez nerovností nebo překvapení. Univerzální čistý, stále oblíbený a moderní tvar. To je koule. Dokonalý je ten tvar.

V jednoduchosti je krása. Čistá bílá nebo jemně pastelově zabarvená průsvitná skleněná koule je oblíbeným a žádaným svítidlem k širokému použití. Existuje řada velikostí a vhodné jsou jako hlavní i doplňkové svítidlo do sálů, hal, dětských pokojů, kuchyní, předsíní, a dalších místností, různých zákoutí, přístřešků na zahradě apod.

Použít lze více stejných či podobných svítidel k prozáření větších prostor. Koule je elegantní a dokonalý tvar, může působit nerušivě a nenápadně nebo je naopak výrazným doplňkem vhodně řešeného interiéru.

Právě praktičnost a univerzálnost dělá ze závěsného svítidla ve tvaru koule mnoho desetiletí oblíbený produkt. Výhodou je, že koule se hodí jak ke starožitnému či jinému stylovému zařízení interiéru, tak i k modernímu designu. Zároveň dokonale splní svůj hlavní účel, tedy dobře osvítí vybrané místo. Je to tak nadčasová věc, že svítící koule budou jistě žádané a často vyhledávané i v blízké či daleké budoucnosti.

Představa levitujících svítících koulí v prostorách s nádhernými uměleckými díly, které teprve čekají na stvoření nenarozených umělců je jako živá.