Poradíte mi?

Poradíte mi? chtěla bych nějakou bodovku do pokoje

"Ano, jistě. Běžte rovně a za třetím regálem zahněte doprava. Vlevo jsou bodovky."

Úplně stejně to cítím, když se mě někdo zeptá: "A máte taky bodovky? potřeboval bych nějakou do pokoje. Měli jsme tam jednu a už se nám tam nehodí, hledáme něco jiného."

Můžu odpovědět. "Jistě, kategorie "svítidla do interiéru, klikněte na text bodová a vyjedou všechny na stěnu i na strop."

Kdybych ale dostala fotku a popis, že se jedná o takový pokoj a chce tam takový styl, "pro syna, víte?" můžeme náš výběr blíže specifikovat.

Tady, v našem obchodě, nabízíme svítidla, která už známe. Jako svoje boty. Víme jak vypadají a co mají za parametry, v čem jsou skvělá a v jaké případě je lepší kouknout ještě jinam. Možností je celkem obrovské množství. Katalogů svítidel je každoročně celá dlouhá řada. Musí se hlídat ale jeden termín a ten je pro dnešní dobu velmi ošemetný. Jmenuje se dostupnost.

Dokud nemá výrobce produkt přímo ve skladu, a není vyfakturovaný na dokladu k nám, pak se může dopředu rovnou stanovit, že dostupný není. Protože se běžně stává že tolik veličin z jiných stran, které to ovlivňují, nelze předem zodpovědně termín stanovit. Tohle je úskalí dnešní doby. Tohle je úskalí prodeje zboží přímo od výrobce.

Rádi doporučíme něco z výběru, který skladem máme. Jistě najdeme něco i pro Váš styl. Ten, který neustále zkoušíme předem, jako nové boty. Protože je důležité mít svůj styl.

AUTOR: Dagmar Toušková

Bez názvu (300 × 553 px)    Bez názvu (300 × 533 px) (2)  rondel-anticka-mosaz